Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Consiliul Național al Asociației Tineretului ONU din România, pentru prima dată la Universitatea Ovidius din Constanța
03.03.2017 | Irina RÎMARU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

În perioada 3-5 martie 2017, la Universitatea Ovidius din Constanța, în sala Umberto Eco, Corp A, are loc Consiliul Național al Asociației Tineretului ONU din România, potrivit unui comunicat.

În cadrul Consiliului se va prezenta situația fiecărei filiale și se vor propune și dezbate principalele proiecte ce au ca scop informarea tinerilor cu privire la temele Organizației Națiunilor Unite.

Florina Chirilă, președinte Asociația Tineretului ONU – filiala Constanța: „În ceea ce privește pregătirile și buna desfășurare a evenimentului din zilele ce urmează, acestea au fost asigurate de membrii asociației care s-au implicat activ. Au format grupuri de lucru organzatorice cu diferite responsabilități și îndatoriri: departamentul de promovare, sponsorizări, logistică și evenimente sociale. Aceștia au reușit o îndeplinire a sarcinilor astfel încât participanților să le fie asigurată o ședere cât mai plăcută pe parcursul evenimentului. Ne dorim ca această întâlnire să fie una utilă și fructoasă în ceea ce privește obiectivele și scopurile stabilite. Pe termen lung, scopul asociației este de a organiza și alte astfel de eveniemente în orașul Constanța”.

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate