Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Timişoara. Programul „Şcoala Altfel”
03.03.2017 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Vineri, 3 martie 2017, la Curtea de Apel Timişoara au avut loc activități din Programul „Şcoala Altfel”, potrivit unui comunicat al instanței.

Astfel, CA Timișoara a desfășurat activități de educaţie civică-juridică, constând în prezentarea instanţei, urmată de un proces simulat, în sala 282, pentru elevii clasei a VI-a B, coordonaţi de diriginte prof. Cecilia Catona de la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Timişoara.

Soluţionarea litigiului imaginat de copii a fost asistată de jud. Anca Buta, de la CA Timişoara, împreună cu av. Dana Diaconu, din cadrul Baroului Timiş.

Această manifestare se înscrie în acţiunile tradiţionale organizate de CA Timişoara pentru promovarea spiritului civic în rândul timişorenilor precum şi pentru educaţia juridică a cetăţenilor, dorindu-se în egală măsură şi întărirea încrederii bănăţenilor în sistemul judiciar, tinerii fiind chemaţi să cunoască şi să deprindă mecanismele justiţiei.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.