Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Timişoara. Programul „Şcoala Altfel”
03.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 3 martie 2017, la Curtea de Apel Timişoara au avut loc activități din Programul „Şcoala Altfel”, potrivit unui comunicat al instanței.

Astfel, CA Timișoara a desfășurat activități de educaţie civică-juridică, constând în prezentarea instanţei, urmată de un proces simulat, în sala 282, pentru elevii clasei a VI-a B, coordonaţi de diriginte prof. Cecilia Catona de la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Timişoara.

Soluţionarea litigiului imaginat de copii a fost asistată de jud. Anca Buta, de la CA Timişoara, împreună cu av. Dana Diaconu, din cadrul Baroului Timiş.

Această manifestare se înscrie în acţiunile tradiţionale organizate de CA Timişoara pentru promovarea spiritului civic în rândul timişorenilor precum şi pentru educaţia juridică a cetăţenilor, dorindu-se în egală măsură şi întărirea încrederii bănăţenilor în sistemul judiciar, tinerii fiind chemaţi să cunoască şi să deprindă mecanismele justiţiei.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.