Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

ASD Moldova. „Dreptul la oportunități”, 18 martie 2017
06.03.2017 | Cristian RUBANOVICI

JURIDICE - In Law We Trust

Asociația Studenților în Drept a Facultății de Drept din cadrul Universității de Stat din Moldova în colaborare cu Ministerul Justiției, Invento, Promo-Lex, ASM, Homodiversus, CNAJGS, Centrul de Informare și Documentare privind NATO în Moldovavin să împărtășească din vasta lor experiență despre cum să pătrunzi  în amalgamul de activități utile pentru tine și viitoarea ta carieră în domeniul juridic.

„Dreptul la oportunități” reprezintă  inițiativa educațională destinată exclusiv studenților de la drept, lansată cu scopul de a oferi un spațiu comun de dialog și schimb de experiențe pentru toți cei ce sunt preocupați de educație și dezvoltare personală la nivel național cât și internațional.

Scopul evenimentului rezidă în identificarea oportunităților de aplicare practică a cunoștințelor teoretice acumulate de către student în timpul studiilor.

Pentru a participa la eveniment, este necesară completarea formularului disponibil aici, urmând ca, ulterior, cei înscriși, să fie contactați despre ora și locul desfășurării evenimentului.

Asociația Studenților în Drept este structura reprezentativă a studenților Facultății de Drept, Universitatea de Stat din Moldova și are scopul diversificării vieții academice. ASD organizează tradițional un șir de evenimente ce vin să consolideze firea juridică a fiecărui participant, dar și cea cognitivă, încercând a conexa cu succes sfera teoretică și cea practică.

:: Anunțul

Cristian RUBANOVICI

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.