Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

FEMA și DSU. Cursuri în domeniul situațiilor de urgență pentru specialiștii români
07.03.2017 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Luni, 6 martie 2017, a avut loc deschiderea cursurilor în domeniul managementului situațiilor de urgență și a construirii planurilor de continuitate, organizate în perioada 6-10 martie 2017 de către Federal Emergency Management Agency (FEMA) din Statele Unite ale Americii și Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), potrivit unui comunicat al MAI.

În cadrul cursurilor, experții FEMA îi vor învăța pe specialiștii români cu funcții de conducere principiile managementului dezastrelor, astfel încât personalul care lucrează în serviciile de urgență să asigure continuitatea operațiunilor, un concept care presupune funcționarea continuă a serviciilor esențiale în timpul calamităților majore sau a altor urgențe care pot întrerupe funcționarea normală a operațiunilor.

La deschidere au participat Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, și col. Daniel Dragne, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Aceste cursuri sunt organizate în baza Memorandumului de Înțelegere cu FEMA, încheiat de DSU în anul 2016.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.