« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti
 

Corina Crețu: Suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește implementarea politicii de coeziune
09.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Marți 7 martie, Comisia Europeană a informat că anul 2016 a reprezentat un real suces în ceea ce privește implementarea politicii de coeziune, rata de selecție a operațiunilor crescând semnificativ, de la 8% la 28% din totalul alocărilor prin politica de coeziune, potrivit unui comunicat al CE – Reprezentanța în România.

Conform datelor prezentate de Comisie, spre finalul anului 2016, ritmul de investiții a fost accelerat, astfel că nu mai puțin de 176 de miliarde de euro (inclusiv co-finanțarea națională) au fost deja investiți în cele 263 de regiuni ale UE.

Corina Crețu, comisarul pentru politica regională: „Suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește implementarea. Programele 2014-2020 câștigă acum viteză și reiterez apelul meu către toate statele membre de a accelera în continuare eforturile atât în ceea ce privește selecția, cât și implementarea proiectelor.”

Comisia Europeană a lansat, de asemenea, o versiune îmbunătățită a platformei de date deschise în ceea ce privește politica de coeziune. Acest portal oferă informații privind finanțarea prin cele 5 fonduri structurale și de investiții europene, precum și despre realizările politicii de coeziune pentru perioada 2014-2020.

Portalul a fost deja actualizat, prin includerea datelor aferente lunii decembrie 2016, și include posiblitatea de a vizualiza evoluțiile pe tip de fond, program și stat membru.

 
Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Content, Dreptul Uniunii Europene | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD