Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

MAI a organizat Reuniunea Comitetului Director al GlobE


22 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În perioada 20-21 martie 2023, a avut loc în București, la sediu MAI, cea de-a IV-a reuniune a Comitetului Director al Global Operational Network of Anti-Corruption Law Enforcement Authorities (GlobE), potrivit unui comunicat.

La deschiderea evenimentului au luat parte Monica DANCIU, procuror șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție, chestor general de poliție Bogdan DESPESCU, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, chestor-șef de poliție Liviu VASILESCU, director general al Direcției Generale Anticorupție, Elisabeta DAVID, director general în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Andrei FURDUI, director al Direcției de Prevenire a Criminalității din Ministerul Justiției, Mohammad SHERVIN MAJLESSI, șeful Secției Sprijin Convenție – Departamentul Infracțiuni de Corupție și Economice – UNODC, precum și membrii Comitetului Director al GlobE.

Direcția Națională Anticorupție este membru cu drepturi depline al GlobE din 2021, participând la activitățile acestei Rețele încă din fazele incipiente.

La acest eveniment au fost purtate discuții cu privire la acțiunile viitoare ale Rețelei, modalitatea de standardizare a cooperării și mărirea numărului de membri.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii