Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Preselecție pentru Concursul Willem Vis, ediția 2017-2018
10.03.2017 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Preselecția pentru echipa care va reprezenta Universitatea din București la ediția următoare a concursului Willem Vis se va desfășura miercuri, 26 aprilie 2017, începând cu ora 18:00.

Documentele necesare înscrierii se vor transmite la adresa de email: concurs.willemc.vis@gmail.com, până la data de 21 aprilie 2017.

Preselecția va consta într-un interviu, în limba engleză, menit să determine nivelul de cunoaștere al limbii engleze, aptitudinile de pledant, abilitățile de lucru în echipă în condiții de stres, precum și nivelul de cunoaștere al dreptului aplicabil pentru concurs, adică:
1. Convenția de la Viena privind vânzarea internațională de mărfuri (1980), disponibilă în limba engleză aici.
2. Legea model UNCITRAL privind arbitrajul comercial internațional (1985, cu amendamentele din 2006), disponibilă în limba engleză aici.

Sunt eligibili studenții care sunt în prezent în anul II sau III la Facultatea de Drept a Universității din București.

Echipa Universității din București a câștigat distincții remarcabile la edițiile precedente ale concursului Willem Vis și obiectivul este menținea acestei tradiții.

:: detalii

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.