Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Judecătoria Orșova. Emitere ordin de protecție în legătură cu manevrarea undiței


23 martie 2023 | David IONIȚĂ

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
David Ioniță

David Ioniță

În fapt, agresorul, influențat de băuturi alcoolice în mod regulat și mai ales în acea zi, a ,,caftit-o,, pe reclamantă, mai precis pe nepoata sa, plesnind-o cu partea groasă a unei undițe de pescuit peste cap, ulterior înjurând-o și în final aruncă cu undița în fereastră, spărgând geamul.

În calitate de sancțiune, instanța dispune emiterea ordinului de protecţie împotriva pârâtului pe o perioadă de șase luni și va obliga pârâtul să păstreze o distanță de minim 15 m față de reclamantă. (Hotărârea nr. 24/2023 din 13 martie 2023, pronunțată de Judecătoria Orșova)

David Ioniță
Student – Facultatea de Drept a Universității Titu Maiorescu din București

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii