Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Regulamentul BNR privind cerințele prudențiale pentru băncile de dezvoltare | Proiect


24 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 24 martie 2023, Banca Națională a României a lansat în dezbatere publică Proiectul de Regulament privind cerințe prudențiale pentru băncile de dezvoltare este elaborat de Banca Națională a României potrivit competențelor acordate în temeiul prevederilor din Legea nr. 207/2022 pentru reglementarea unor măsuri privind cadrul general aplicabil constituirii şi funcționării băncilor de dezvoltare din România, cu modificările și completările ulterioare. Astfel, proiectul de regulament reprezintă o primă etapă din elaborarea de către BNR a cadrului de reglementare secundar aplicabil băncilor naționale de dezvoltare exceptate de la regimul CRD/CRR.

:: Proiect
:: Anexă 1
:: Anexă 2
:: Anexă 3

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii