Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII lansează programul Internship în Discurs Public, dedicat studenților în drept
13.03.2017 | JURIDICE.ro

Luni, 13 martie 2017, ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII a anunțat că lansează programul Internship în Discurs Public. O abordare informală, dedicat studenților în drept.

Programul presupune 12 întâlniri în perioada martie 2017 – februarie 2018, propunând o abordare informală a tehnicilor de construcție a unui discurs public de elită.

Internship în Discurs Public. O abordare informală constă într-o serie de teme dedicate formării unor abilități punctuale cerute de discursul public de elită, care variază de la structura discursului la gestionarea anxietății în cadrul unei expuneri publice, sau de la modalități de contra-argumentare la strategii de folosire a umorului în cadrul unei alocuțiuni.

Participarea este deschisă oricărui student la Facultatea de Drept – indiferent de anul de studiu – motivat de perfecționarea abilităților de oratorie, indiferent de domeniul profesional spre care se îndreaptă (consultanță/litigii), personalitate introvertită/extrovertită, experiență anterioară în oratorie, etc.

Discuțiile sunt interactive și relaxate, într-un mediu prietenos, și vor implica atât prezentări teoretice, cât și abordări practice.

Florentin Țuca

Lectorii în cadrul acestui program sunt Florentin Țuca, Managing Partner și Dan Cristea, Managing Associate, care dețin o bogată experiență în domeniul retoricii și oratoriei și cărora li se vor alătura mai mulți invitați externi.

Programul se înscrie într-o serie de inițiative similare ale ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII, firma implicându-se activ, spre exemplu, în susținerea și popularizarea fenomenului dezbaterilor ca instrument benefic și parte integrantă a procesului educațional din România.

Florentin Țuca, Managing Partner, a punctat în mai multe rânduri importanța logicii și retoricii în dezvoltarea tinerilor și pregătirea lor pentru diverse profesii, inclusiv avocatura.

Dan Cristea

Dan Cristea, Managing Associate al ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII: „În ciuda reclamelor care încearcă să susțină contrariul, domeniul retoricii cunoaște foarte puține rețete. Excelența în acest areal presupune identificarea unor căi strict personale de îmbunătățire, rezultate din experiențe de discurs cât mai variate, construirea unei capacități de autoanaliză, oferirea de sfaturi personalizate pentru depășirea unor obstacole de parcurs.”

Pentru participarea la acest program de dezvoltare a competențelor oratorice, cei interesați trebuie să trimită un CV în limba română, însoțit de o scurtă descriere a motivelor ce îi determină să aplice la adresa de e-mail: office@tuca.ro până la data de 20 martie.

Toți cei admiși vor fi contactați pentru detaliile finale și confirmarea înregistrării cel târziu 24 martie.

Prima sesiune va începe în săptămâna 27 martie – 31 martie, în funcție de disponibilitatea participanților.

Detalii suplimentare pot fi obținute aici.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.