« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII lansează programul Internship în Discurs Public, dedicat studenților în drept
13.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Luni, 13 martie 2017, ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII a anunțat că lansează programul Internship în Discurs Public. O abordare informală, dedicat studenților în drept.

Programul presupune 12 întâlniri în perioada martie 2017 – februarie 2018, propunând o abordare informală a tehnicilor de construcție a unui discurs public de elită.

Internship în Discurs Public. O abordare informală constă într-o serie de teme dedicate formării unor abilități punctuale cerute de discursul public de elită, care variază de la structura discursului la gestionarea anxietății în cadrul unei expuneri publice, sau de la modalități de contra-argumentare la strategii de folosire a umorului în cadrul unei alocuțiuni.

Participarea este deschisă oricărui student la Facultatea de Drept – indiferent de anul de studiu – motivat de perfecționarea abilităților de oratorie, indiferent de domeniul profesional spre care se îndreaptă (consultanță/litigii), personalitate introvertită/extrovertită, experiență anterioară în oratorie, etc.

Discuțiile sunt interactive și relaxate, într-un mediu prietenos, și vor implica atât prezentări teoretice, cât și abordări practice.

Florentin Țuca

Lectorii în cadrul acestui program sunt Florentin Țuca, Managing Partner și Dan Cristea, Managing Associate, care dețin o bogată experiență în domeniul retoricii și oratoriei și cărora li se vor alătura mai mulți invitați externi.

Programul se înscrie într-o serie de inițiative similare ale ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII, firma implicându-se activ, spre exemplu, în susținerea și popularizarea fenomenului dezbaterilor ca instrument benefic și parte integrantă a procesului educațional din România.

Florentin Țuca, Managing Partner, a punctat în mai multe rânduri importanța logicii și retoricii în dezvoltarea tinerilor și pregătirea lor pentru diverse profesii, inclusiv avocatura.

Dan Cristea

Dan Cristea, Managing Associate al ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII: „În ciuda reclamelor care încearcă să susțină contrariul, domeniul retoricii cunoaște foarte puține rețete. Excelența în acest areal presupune identificarea unor căi strict personale de îmbunătățire, rezultate din experiențe de discurs cât mai variate, construirea unei capacități de autoanaliză, oferirea de sfaturi personalizate pentru depășirea unor obstacole de parcurs.”

Pentru participarea la acest program de dezvoltare a competențelor oratorice, cei interesați trebuie să trimită un CV în limba română, însoțit de o scurtă descriere a motivelor ce îi determină să aplice la adresa de e-mail: office@tuca.ro până la data de 20 martie.

Toți cei admiși vor fi contactați pentru detaliile finale și confirmarea înregistrării cel târziu 24 martie.

Prima sesiune va începe în săptămâna 27 martie – 31 martie, în funcție de disponibilitatea participanților.

Detalii suplimentare pot fi obținute aici.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.