Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII lansează programul Internship în Discurs Public, dedicat studenților în drept
13.03.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Content, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 13 martie 2017, ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII a anunțat că lansează programul Internship în Discurs Public. O abordare informală, dedicat studenților în drept.

Programul presupune 12 întâlniri în perioada martie 2017 – februarie 2018, propunând o abordare informală a tehnicilor de construcție a unui discurs public de elită.

Internship în Discurs Public. O abordare informală constă într-o serie de teme dedicate formării unor abilități punctuale cerute de discursul public de elită, care variază de la structura discursului la gestionarea anxietății în cadrul unei expuneri publice, sau de la modalități de contra-argumentare la strategii de folosire a umorului în cadrul unei alocuțiuni.

Participarea este deschisă oricărui student la Facultatea de Drept – indiferent de anul de studiu – motivat de perfecționarea abilităților de oratorie, indiferent de domeniul profesional spre care se îndreaptă (consultanță/litigii), personalitate introvertită/extrovertită, experiență anterioară în oratorie, etc.

Discuțiile sunt interactive și relaxate, într-un mediu prietenos, și vor implica atât prezentări teoretice, cât și abordări practice.

Florentin Țuca

Lectorii în cadrul acestui program sunt Florentin Țuca, Managing Partner și Dan Cristea, Managing Associate, care dețin o bogată experiență în domeniul retoricii și oratoriei și cărora li se vor alătura mai mulți invitați externi.

Programul se înscrie într-o serie de inițiative similare ale ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII, firma implicându-se activ, spre exemplu, în susținerea și popularizarea fenomenului dezbaterilor ca instrument benefic și parte integrantă a procesului educațional din România.

Florentin Țuca, Managing Partner, a punctat în mai multe rânduri importanța logicii și retoricii în dezvoltarea tinerilor și pregătirea lor pentru diverse profesii, inclusiv avocatura.

Dan Cristea

Dan Cristea, Managing Associate al ŢUCA ZBÂRCEA ŞI ASOCIAȚII: „În ciuda reclamelor care încearcă să susțină contrariul, domeniul retoricii cunoaște foarte puține rețete. Excelența în acest areal presupune identificarea unor căi strict personale de îmbunătățire, rezultate din experiențe de discurs cât mai variate, construirea unei capacități de autoanaliză, oferirea de sfaturi personalizate pentru depășirea unor obstacole de parcurs.”

Pentru participarea la acest program de dezvoltare a competențelor oratorice, cei interesați trebuie să trimită un CV în limba română, însoțit de o scurtă descriere a motivelor ce îi determină să aplice la adresa de e-mail: office@tuca.ro până la data de 20 martie.

Toți cei admiși vor fi contactați pentru detaliile finale și confirmarea înregistrării cel târziu 24 martie.

Prima sesiune va începe în săptămâna 27 martie – 31 martie, în funcție de disponibilitatea participanților.

Detalii suplimentare pot fi obținute aici.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti