Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Prelungire delegare în funcția de președinte al Secției I civilă a ÎCCJ
14.03.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 13 martie 2017, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Secției I civilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a jud. Lavinia Curelea, începând cu data de 19 martie 2017, până la ocuparea postului în condiţiile art. 53 din Legea nr. 303/2004, dar nu mai mult de 6 luni.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1.1)
:: Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 5757/2017  privind propunerea de prelungire a delegării în funcţia de preşedinte al Secției I civilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a jud. Lavinia Curelea.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate