BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea Oxford. Scrisoare către The Times ref. garantarea drepturilor cetățenilor UE după Brexit

14.03.2017 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Conducerea Universității Oxford cere autorităților britanice să garanteze drepturile cetățenilor Uniunii Europene după Brexit și avertizează că, în caz contrar, universitatea va suferi pierderi imense prin plecarea personalului academic, potrivit ox.ac.uk.

Într-o scrisoare trimisă cotidianului The Times, rectorii celor 38 de colegii de la Oxford afirmă că, în prezent, colegii lor veniți din alte state UE sunt neliniștiți de refuzul Guvernului de a le garanta statutul, unii făcând deja demersuri de plecare.

Parlamentul de la Londra urmează să voteze cu privire la un eventual pre-angajament de protejare a drepturilor cetățenilor din celelalte state comunitare înaintea deciziei de declanșare a negocierilor pentru Brexit.

:: scrisoarea

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership