Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Selecție avocați în vederea participării la seminarul CiviLAW / 31 martie 2022. UPDATE: Programul


28 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 28 martie 2023, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat programul preliminar al sesiunii de formare CiviLaw – Dreptul insolvenței.

***

Marți, 15 februarie 2022, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat programul preliminar al seminarului.

***

Luni, 14 februarie 2022, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că a declanșat procedura de selectare avocați care să participe la primul seminar CiviLAW ce va fi organizat online la 28 martie 2022, potrivit unui comunicat.

Proiectul CiviLAW, cu finanțare europeană, își propune formarea avocaților cu privire la instrumentele UE privind dreptul insolvenței și dreptul familiei.

Avocații interesați să participe sunt rugați să trimită o scurtă scrisoare de intenție la adresa de email proiecte@unbr.ro.

Singura condiție solicitată de liderul de proiect este ca avocații interesați să participe să cunoască limba engleză, întrucât pentru acest eveniment nu va fi asigurată traducere simultană.

Pentru informații suplimentare, persoana de contact din cadrul UNBR – Veronica Morecuț, tel: 0771760079.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii