Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Solicitare propuneri pentru Congresul Avocaților 2017

16.03.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Miercuri, 15 martie 2017, Consiliul Baroului București a informat că, întrunit în ședința din 14 martie, a analizat stadiul pregătirii lucrărilor Congresului tematic al Avocaților cu tema „Avocatul și accesul la justiție”, potrivit unui comunicat al Baroului.

Cu această ocazie s-a constatat că au fost transmise relativ puține poziții ale avocaților, în special în legătură cu problemele referitoare la accesul la justiție în procesul penal.

Astfel, întrucât finalitatea Congresului este de a sesiza dificultățile întâmpinate sau constatate de avocați în realizarea accesului la justiție, inclusiv în materie penală, Baroul București invită avocații să transmită orice propunere sau sugestie de demersuri privind îmbunătățirea accesului la justiție în procesele civile și penale, la următoarele adrese:
info@baroul-bucuresti.ro
congres2017@unbr.ro 

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week