Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

UBB înființează Centrul de Prevenție Covid-19 și alte Boli Infecțioase


29 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 28 martie 2023, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) informat că a înființat „Centrul de Prevenție Covid-19 și alte Boli Infecțioase” care va funcționa în cadrul programului UBBMed (Postgraduate Progam for Bio-Behavioral Integrative Medicine).

Cu o investiție inițială de aproximativ 1.000.000 RON, din fonduri nerambursabile și proprii, care va fi ulterior completă în funcție de activitățile derulate, obiectivul general al Centrului îl reprezintă creșterea capacității de gestionare a crizelor sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecțiilor în cadrul comunității UBB, precum și asigurarea condițiilor de adecvare a strategiei instituționale de prevenire a transmisiei în masă a infectării în cadrul comunității academice.

Prof. univ. dr. Daniel David, Rectorul UBB: „Prin noul program UBBMed, Universitatea își consolidează și dezvoltă capacitatea de cercetare-inovare în domeniul sănătății/biomedical, lucru care se relevă și prin pozițiile obținute de UBB în diferite clasamente internaționale în domeniu. Centrul face parte din acest plan și se va dezvolta constant în funcție de interesele și necesitățile UBB, țintind și la rezultate publicabile, de care să beneficieze însă comunitatea în sens larg, într-o logică de sănătate publică.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii