Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Protocolul de modificare a anexei la Acordul privind comerțul cu aeronave civile
16.03.2017 | Elena ALBU

JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 69/3 din data de 15 martie 2017 a fost publicat Protocolul  (2015) de modificare a anexei la Acordul privind comerțul cu aeronave civile.

Anexa la prezentul protocol, de la intrarea sa în vigoare în temeiul alineatului (3), înlocuiește anexa la Acordul privind comerțul cu aeronave civile.

Prezentul protocol tratează doar taxele vamale și cheltuielile în temeiul articolului 2 din acord. Cu excepția dispozițiilor referitoare la neimpozitarea produselor vizate de prezentul protocol, niciun aspect al prezentului protocol sau al acordului, astfel cum a fost modificat prin prezentul protocol, nu modifică sau afectează drepturile și obligațiile semnatarului, existente în ziua anterioară intrării în vigoare a prezentului protocol în temeiul oricăruia dintre acordurile OMC menționate la articolul 2 din Acordul de la Marrakech de instituire a Organizației Mondiale a Comerțului.

Consilier juridic Elena Albu

Secţiuni: Content, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Lege 9 | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO