BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Protocolul de modificare a anexei la Acordul privind comerțul cu aeronave civile

16.03.2017 | Elena ALBU
Abonare newsletter

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 69/3 din data de 15 martie 2017 a fost publicat Protocolul  (2015) de modificare a anexei la Acordul privind comerțul cu aeronave civile.

Anexa la prezentul protocol, de la intrarea sa în vigoare în temeiul alineatului (3), înlocuiește anexa la Acordul privind comerțul cu aeronave civile.

Prezentul protocol tratează doar taxele vamale și cheltuielile în temeiul articolului 2 din acord. Cu excepția dispozițiilor referitoare la neimpozitarea produselor vizate de prezentul protocol, niciun aspect al prezentului protocol sau al acordului, astfel cum a fost modificat prin prezentul protocol, nu modifică sau afectează drepturile și obligațiile semnatarului, existente în ziua anterioară intrării în vigoare a prezentului protocol în temeiul oricăruia dintre acordurile OMC menționate la articolul 2 din Acordul de la Marrakech de instituire a Organizației Mondiale a Comerțului.

Consilier juridic Elena Albu

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week