Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Majorarea cuantumului burselor pentru studenți și doctoranzi
17.03.2017 | Irina RÎMARU

 
Competition Law
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Studenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vor primi burse mai mari, cu valori cuprinse între 580 de lei și 1000 de lei pe lună, în urma încheierii contractului instituțional între UAIC și Ministerul Educaţiei Naţionale, potrivit unui comunicat.

Pe lângă bursele studenților de la studii de licență și master, a fost aprobată și majorarea cuantumului burselor doctorale, astfel încât beneficiarii acestora vor primi sume cuprinse între 1450 și 1680 lei.

De asemenea, a fost majorat cuantumul burselor doctorale oferite din fonduri proprii de către Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Beneficiarii acestor burse vor primi, de acum, câte 1050 de lei pe lună, față de 850 de lei.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.