Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Filip & Company i-a asistat pe Octavian Radu și Inform Lykos în asocierea pe piața serviciilor poștale și de curierat


30 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Casa de avocatură Filip & Company a asistat pe de o parte, Inform Lykos, parte a AUSTRIACARD Holdings, un important furnizor de soluții digitale de securitate și de servicii de outsourcing pentru gestionarea proceselor de business și, pe de altă parte, pe omul de afaceri Octavian Radu, în asocierea prin înființarea unei societăți de tip holding care a preluat activitatea de servicii poștale și de curierat operată de către grupul de societăți Pink Post și activitatea de agregare a volumelor serviciilor poștale operată de grupul Inform Lykos.

Formarea echipelor de proiect și desfășurarea asistenței s-au făcut cu respectarea celor mai stricte bariere etice și cu aplicarea protecțiilor tehnice de separare a informației, pentru păstrarea secretului profesional și a confidențialității, potrivit politicii de tip chinese wall a Filip & Company.

„De foarte mulți ani prefer să lucrez cu echipa Filip & Company care reușeste să găsească un echilibru între nevoia mea de a face business și nevoia avocaților de a mă proteja de tot felul de riscuri. Și, oricât de încărcați ar fi, îmi dau sentimentul că au tot timpul din lume pentru mine”, a declarat antreprenorul Octavian Radu.

„Apreciem că am putut fi alături atât de Inform Lykos cât și de omul de afaceri Octavian Radu la formarea acestui nou parteneriat și suntem convinși că această tranzacție va reprezenta unul din elementele cheie ale succesului viitor pentru ambele businessuri astfel integrate. Faptul că cei doi clienți au fost confortabili cu implicarea noastră de ambele părți ale mesei de negociere (aplicând principiile de separare de tip „Chinese wall”) este un indicator al încrederii dobândite de-a lungul colaborării excelente și de lungă durată cu fiecare dintre aceștia”, a declarat Monica Stătescu, partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company care l-a asistat pe omul de afaceri Octavian Radu le-a inclus pe Monica Stătescu (partener), Andreea Bănică (senior associate) și Anca Bădescu (associate), iar Olga Niță (partener), Roxana Diaconu (senior associate) și Andrei Konya (associate) au reprezentat grupul Inform Lykos. Aspectele de drept al concurenței și control al investițiilor străine directe au fost coordonate de către Cătălin Suliman (partener) și Dragoș Iordache (senior associate).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii