Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Instrucțiunile tehnice privind organizarea și efectuarea anchetelor de circulație origine-destinație


30 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 264 din 30 martie 2023 au fost publicate Instrucțiunile tehnice privind organizarea și efectuarea anchetelor de circulație origine-destinație. Pregătirea datelor din anchetă în vederea prelucrării – indicativ DD 506/2022, din 06.10.2022.

Prezentele instrucţiuni se referă la organizarea şi efectuarea anchetelor de circulaţie origine-destinaţie.

Scopul anchetelor este acela de determinare a curenţilor de circulaţie pe drumurile de interes naţional din administrarea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A. (C.N.A.I.R. – S.A.).

Prezentele instrucţiuni se utilizează atât în cadrul anchetelor origine-destinaţie realizate în paralel cu recensământul general de circulaţie, cât şi la elaborarea studiilor de trafic, acolo unde este cazul.

Instrucţiunile stabilesc operaţiile care trebuie efectuate, regulile şi obligaţiile ce trebuie respectate pentru efectuarea anchetelor de circulaţie origine-destinaţie (O-D) pe drumurile de interes naţional, aflate în administrarea C.N.A.I.R. – S.A., şi pentru pregătirea datelor obţinute din anchete, în vederea prelucrării.

Intrare în vigoare: 30 martie 2023

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii