Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Baroul Bucureşti - Societatea de Ştiinţe Juridice
Documentare juridică pentru avocaţi
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. American Contract Law cu Raluca Papadima

20 martie 2017 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București organizează o serie de conferințe susținute de Raluca Papadima, care profesează ca avocat specializat în Fuziuni și Achiziții la New York din 2006. Raluca Papadima este absolvent al universităților București (2003), Paris 1 (2003), Paris 2 (master, 2004) și Harvard (master, 2006) și avocat în barourile București, Paris și New York, potrivit unui comunicat.

Conferințele se vor desfășura în limba engleză și vor avea loc preponderent sub forma unui dialog, potrivit metodelor americane de predare. Noțiunile teoretice vor fi exemplificate prin studiul de decizii judecătorești, legislație și clauze contractuale cu privire la principiile generale ale dreptului american al contractelor.

Acestea vor avea loc în perioada 27 martie – 7 aprilie 2017, de luni până vineri, între orele 8:00-9:30 în amfiteatrul Basilescu.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.