Secţiuni » Arii de practică » Business » Energie
Energie
CărţiProfesionişti

Consiliul UE prelungește obiectivul de reducere cu 15% a cererii de gaze


31 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 30 martie 2023, Consiliul UE a adoptat un regulament care prelungește cu un an obiectivul statelor membre de reducere voluntară cu 15% a cererii de gaze, potrivit unui comunicat.

Regulamentul menține posibilitatea declanșării de către Consiliu a unei „alerte la nivelul Uniunii” privind securitatea aprovizionării, caz în care reducerea cererii de gaze ar deveni obligatorie.

Ebba Busch, ministra suedeză a energiei, afacerilor și industriei: „Mă bucură rapiditatea cu care Consiliul a adoptat acest regulament. Economiile de gaze sunt esențiale pentru ca UE să își atingă obiectivele legate de stocurile de gaze și să fie pregătită înainte de sosirea iernii viitoare.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii