Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Asigurarea obligatorie împotriva dezastrelor naturale va putea fi plătită pe Ghișeul.ro


31 martie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 31 martie 2023, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a informat că asigurarea obligatorie împotriva dezastrelor naturale va putea fi plătită pe Ghișeul.ro.

Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării: „Ne dorim ca Ghișeul.ro să devină cel mai folosit instrument în relația cetățeanului cu administrația publică. Obiectivul este de a adăuga cât mai multe servicii utile pentru cetățeni pentru a crește în ritm accelerat numărul de utilizatori ai acestei platforme, lucru esențial pentru transformarea digitală a României. Digitalizarea generează mai mult decât progres tehnologic, ea ne aduce conectarea facilă, în timp real, la serviciile relevante. Dincolo de accesul instantaneu la date despre taxe, impozite și servicii publice digitale, prin acest pas, îi vom ajuta pe români să-și pună locuințele la adăpost financiar în fața catastrofelor naturale. Alături de PAID, construim România Viitorului.”

Dragoș-Cristian Vlad, președintele ADR: „Transformarea digitală facilitează avansul României într-o nouă paradigmă tehnologică, informațională și socială. Ca autoritate de stat, ne bucurăm să colaborăm cu mediul privat, mediul asociativ și comunitățile locale pentru a eficientiza acest proces. Parteneriatul cu PAID va face mai accesibilă polița care asigură protecție financiară a locuințelor în fața dezastrelor naturale. Demersul nostru de a face din Ghișeul.ro marketplace-ul serviciilor de interes public merge mai departe, cu încredere și rezultate.”

Nicoleta Radu, director general al PAID: „România este o țară expusă dezastrelor naturale, iar protejarea financiară a locuințelor private, prin polița PAD, este esențială pentru o reconstrucție mai ușoară după un dezastru. Integrarea acestui produs social pe platforma Ghișeul.ro este un pas important în accesibilizarea asigurării. Ne bucurăm și mulțumim ministerului de resort și ADR pentru deschidere și operativitate. Avem toată încrederea că acest demers este în beneficiul utilizatorilor platformei Ghișeul.ro.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii