Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Decrete de decorare – 17 martie 2017
20.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 17 martie 2017, Klaus Iohannis, Preşedintele României, a semnat următoarele decrete, potrivit unor comunicate ale Administraţiei Prezidenţiale:

I. Decretul de decorare a lui Mircea Ionescu-Quintus

Astfel, cu prilejul aniversării unui secol de viață, în semn de înaltă apreciere pentru contribuția remarcabilă  la consolidarea unei vieți politice democratice în România, pentru dăruirea de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere politice, precum și pentru exemplul de conduită civică, Președintele României a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Ofițer, domnului Mircea Ionescu-Quintus.

:: Comunicat

II. Decretele de decorare a unor cadre militare şi a Serviciului Istoric al Armatei

Astfel, în semn de recunoștință și apreciere pentru profesionalismul și curajul de care au dat dovadă pe timpul îndeplinirii unor misiuni în Teatrul de Operații militare din Afganistan, pentru modul exemplar în care au acționat pentru salvarea camarazilor lor, Președintele României a conferit Medalia „Bărbăție și Credință” clasa  a II-a, cu însemn pentru militari, de război, plutonierului Bejan Ioan Sorin-Nicolae, plutonierului Munteanu Gheorghe Adrian și caporalului clasa a III-a Giumali Esan Metin.

Totodată, cu prilejul aniversării a 150 de ani  de la înființare, în semn de apreciere a înaltului profesionalism și a rezultatelor remarcabile obținute, de-a lungul timpului,  în conservarea, cercetarea și valorificarea tezaurului istoric și a tradițiilor militare ale Armatei României, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria F „Promovarea Culturii” Serviciului Istoric al Armatei.

Decorările au fost făcute la propunerea lui Gabriel-Beniamin Leş, ministrul Apărării Naţionale.

:: Comunicat

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.