Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Cereri de numire a judecătorilor în funcţia de procuror


20.03.2017 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 16 martie 2017, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii:

1. a constatat îndeplinite condiţiile prevăzute de lege pentru numirea în funcţia de procuror a lui Stoica Marian Bogdan, judecător la Judecătoria Brezoi şi a hotărât sesizarea Plenul Consiliului Superior al Magistraturii cu propunerea de numire în funcţia de procuror.

2. a hotărât sesizarea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii cu propunerile de respingere a cererilor de numire în funcţia de procuror formulate de Vasilovici– Stiuj Viviana, judecător la Tribunalul Caraş-Severin şi Bronz Melinda, judecător la Judecătoria Reşiţa.

3. a luat act de renunţarea la cererea de numire în funcţia de procuror formulată de Costea Maria Isabela, judecător la Judecătoria Slobozia.

4. a hotărât amânarea discutării cererilor de numire în funcţia de procuror fomulate de următorii judecători:
Pîțu Adrian Cătălin, Judecătoria Reşiţa, ca urmare a solicitării acestuia.
Zamfirescu Anca Corina, Judecătoria Ploieşti;
Pavel Lucica Andrea, Judecătoria Galaţi;
Butnaru Mitică Cristinel, Judecătoria Galaţi.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro