Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Modificarea HG privind paza pădurilor sub 30 ha | Proiect
21.03.2017 | Antoanela COSTEA

Secţiuni: Content, Dreptul mediului, Lege 9, Proiecte legislative
JURIDICE - In Law We Trust
Antoanela Costea

Antoanela Costea

Ministerul Apelor şi Pădurilor a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru modificarea și completarea Schemei de ajutor de minimis pentru asigurarea serviciilor silvice pentru fondul forestier proprietate privată a persoanelor juridice și fizice care desfășoară activități economice, dacă suprafaţa proprietăţii forestiere este mai mică sau egală cu 30 ha și a Procedurii pentru asigurarea serviciilor silvice pentru fondul forestier proprietate privată a persoanelor fizice care nu desfășoară activități economice, dacă suprafaţa proprietăţii forestiere este mai mică sau egală cu 30 ha, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 864/2016.

Propuneri şi sugestii se pot transmite până pe data de 8 aprilie a.c., la Ministerul Apelor și Pădurilor – Direcţia politici şi strategii în silvicultură, pe adresa de e-mail: iulia.ivaschescu@mmediu.ro

:: Notă de fundamentare
:: Proiect Hotărâre de Guvern

Antoanela Costea

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti