Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Senat. Masă rotundă cu tema „Stadiul implementării legislației europene din domeniul egalității de șanse și discriminării în legislația națională” – 21 martie 2017
21.03.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luni, 20 martie 2017, Comisia pentru egalitatea de șanse din Senat, reprezentată de Adrian Wiener, Președinte, și Comisia pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați din Camera Deputaților, reprezentată de Oana Bîzgan, Președinte, a anunțat că organizează Masa rotundă cu tema: „Stadiul implementării legislației europene din domeniul egalității de șanse și discriminării în legislația națională”, marți, 21 martie 2017, între orele 14.30-16.30, la Palatul Parlamentului, sala Avram Iancu.

Evenimentul își propune să aducă în dezbatere stadiul implementării legislației europene din domeniul egalității de șanse și discriminării în legislația națională, să prezinte schimburi de experiență și bune practici din activitățile participanților și să găsească cele mai bune soluții pentru îmbunătățirea și consolidarea parteneriatului dintre legislativ, executiv și sectorul nonguvernamental precum și pentru îmbunătățirea cadrului legislativ din domeniu.

La eveniment vor participa membri ai Parlamentului României, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale din domeniul egalității de șanse și discriminării, ai asociațiilor și organizațiilor nonguvernamentale din România, ai mediului academic, sindicatelor, studenți, mass media.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate