Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Finala concursului de educație juridică „Know the Law” / 25 martie 2017, Constanța. UPDATE: câștigătorii
28.03.2017 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice a organizat în parteneriat cu Asociația Vedem Just, Rotary Club Cetatea Tomis Constanța și Asociația Națională Antidrog Constanța, Concursul de Educație juridică pentru liceeni, potrivit unui comunicat.

Alături de un juriu remarcabil, alcătuit din președintele juriului jud. Cristi Danileț, proc. Viorel-Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, jud. Cristina Mihaela Mocanu, vice-președintele Tribunalului Constanța, av. Mihaela Carpăn din cadrul Baroului Constanța, prof. univ. dr. Mihnea Claudiu Drumea, decanul Universității Spiru Haret și notar Ciprian Alexandrescu, elevii aflați în concurs, foarte emoționați și bine pregătiți, au trecut prin toate cele trei probe (o probă de întrebări în regim de viteză, o probă cu întrebări din partea juriului și o temă de dezbatere) pentru desemnarea câștigătorului marelui trofeu: ”Know the Law”.

În finalul concursului, prin cuvintele adresate, elevii premiați au subliniat că impactul educației juridice derulată în liceele constănțene (pe parcursul ultimului an) și a Concursului de educație juridică ”Know the Law” și-a pus amprenta în dezvoltarea lor personală, prezentă și viitoare.

Toți membrii echipelor din cele șase licee participante au fost premiați individual pentru implicarea, seriozitatea și stăpânirea noțiunilor juridice de care aceștia au dat dovadă pe toată derularea concursului.

Căștigătorul Trofeului ”Know the Law” – Liceul “George Călinescu” din Constanța
Premiul I – Colegiul Național Pedagogic ”Constantin Brătescu”
Premiul II – Liceul Teoretic ”Traian”
Premiul III – Colegiul Național ”Mihai Eminescu”
Mențiune – Liceul Callatis din Mangalia
Mențiune – Liceul ”Lazăr Edeleanu” din Năvodari

Felicitări tuturor câștigătorilor!

***

Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice organizează în parteneriat cu Asociația Vedem Just, Rotary Club Cetatea Tomis Constanța și Asociația Națională Antidrog Constanța, etapa finală a Concursului de Educație juridică pentru liceeni.

Concursul s-a desfășurat în mai multe etape. Din cele șase licee calificate inițial au rămas în finală două: Liceul ”George Călinescu” Constanța și Colegiul Național Pedagogic ”Constantin Brătescu” Constanța, care se vor confrunta în finala concursului din 25 martie 2017, ora 10:00, sala Remus Opreanu din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Alături de un juriu remarcabil, alcătuit din nume cu rezonanță și prestigiu în domeniul juridic, concurenții vor trece prin trei probe pentru desemnarea câștigătorului marelui trofeu: ”Know the Law”.

Intrarea este liberă pentru orice doritor. Urăm tuturor participanților mult succes!

Persoană de contact: lect. univ. dr. Bejan Ana-Maria (+40723334359, knowthelaw2017@gmail.com)

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.