« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Finala concursului de educație juridică „Know the Law” / 25 martie 2017, Constanța. UPDATE: câștigătorii
28.03.2017 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice a organizat în parteneriat cu Asociația Vedem Just, Rotary Club Cetatea Tomis Constanța și Asociația Națională Antidrog Constanța, Concursul de Educație juridică pentru liceeni, potrivit unui comunicat.

Alături de un juriu remarcabil, alcătuit din președintele juriului jud. Cristi Danileț, proc. Viorel-Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, jud. Cristina Mihaela Mocanu, vice-președintele Tribunalului Constanța, av. Mihaela Carpăn din cadrul Baroului Constanța, prof. univ. dr. Mihnea Claudiu Drumea, decanul Universității Spiru Haret și notar Ciprian Alexandrescu, elevii aflați în concurs, foarte emoționați și bine pregătiți, au trecut prin toate cele trei probe (o probă de întrebări în regim de viteză, o probă cu întrebări din partea juriului și o temă de dezbatere) pentru desemnarea câștigătorului marelui trofeu: ”Know the Law”.

În finalul concursului, prin cuvintele adresate, elevii premiați au subliniat că impactul educației juridice derulată în liceele constănțene (pe parcursul ultimului an) și a Concursului de educație juridică ”Know the Law” și-a pus amprenta în dezvoltarea lor personală, prezentă și viitoare.

Toți membrii echipelor din cele șase licee participante au fost premiați individual pentru implicarea, seriozitatea și stăpânirea noțiunilor juridice de care aceștia au dat dovadă pe toată derularea concursului.

Căștigătorul Trofeului ”Know the Law” – Liceul “George Călinescu” din Constanța
Premiul I – Colegiul Național Pedagogic ”Constantin Brătescu”
Premiul II – Liceul Teoretic ”Traian”
Premiul III – Colegiul Național ”Mihai Eminescu”
Mențiune – Liceul Callatis din Mangalia
Mențiune – Liceul ”Lazăr Edeleanu” din Năvodari

Felicitări tuturor câștigătorilor!

***

Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice organizează în parteneriat cu Asociația Vedem Just, Rotary Club Cetatea Tomis Constanța și Asociația Națională Antidrog Constanța, etapa finală a Concursului de Educație juridică pentru liceeni.

Concursul s-a desfășurat în mai multe etape. Din cele șase licee calificate inițial au rămas în finală două: Liceul ”George Călinescu” Constanța și Colegiul Național Pedagogic ”Constantin Brătescu” Constanța, care se vor confrunta în finala concursului din 25 martie 2017, ora 10:00, sala Remus Opreanu din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Alături de un juriu remarcabil, alcătuit din nume cu rezonanță și prestigiu în domeniul juridic, concurenții vor trece prin trei probe pentru desemnarea câștigătorului marelui trofeu: ”Know the Law”.

Intrarea este liberă pentru orice doritor. Urăm tuturor participanților mult succes!

Persoană de contact: lect. univ. dr. Bejan Ana-Maria (+40723334359, knowthelaw2017@gmail.com)

Irina Rîmaru

 
Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD