Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

GRUIA DUFAUT Avocați a asistat FM Logistic în vânzarea portofoliului de spații logistice deținute în România, totalizând 100.000 metri pătrați


6 aprilie 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Cabinetul de avocat GRUIA DUFAUT a asistat grupul francez FM Logistic, lider în domeniul serviciilor și soluțiilor de logistică, care operează în întreaga Europă, în cadrul unei tranzacții de vânzare și lease back a portofoliului său de 100.000 mp de spații logistice deținut în România, către CTP, cel mai mare dezvoltator şi proprietar de spaţii industriale şi logistice listat din Europa.

Echipa de avocați a Cabinetului GRUIA DUFAUT a fost formată din Teodora KOLETSIS, Avocat Asociat, care coordonează și practica în domeniul dreptului imobiliar și Gabriela POPESCU, avocat senior, specializată în dreptul societar.

Teodora KOLETSIS: „Această tranzacție este una semnificativă nu doar pentru piața de profil, ci și pentru compania FM Logistic, care va continua să activeze pe piața din România, inclusiv din perspectiva parteneriatului încheiat cu CTP. Suntem mândri să fim partenerii juridici de încredere ai FM Logistic încă de la instalarea companiei în România, în 2003, și să o susținem în procesul de transformare. Intervenția noastră a vizat asigurarea protecției legale a părților implicate (afiliați în grupul francez FM LOGISTIC) și negocierea termenilor și condițiilor contractuale.”

Teodora KOLETSIS, avocat asociat, are o vastă experiență în dreptul afacerilor, cu precădere în materie de fuziuni și achiziții, drept imobiliar, achiziții publice și litigii comerciale complexe. Recunoscută pentru abordarea sa orientată către rezultate, Teodora a fost implicată într-o serie de proiecte de anvergură în cadrul Cabinetului.

Gabriela POPESCU, avocat senior, este specializată în drept societar și tranzacții comerciale. Are o experiență semnificativă în asistarea clienților în fazele de due diligence și în toate aspectele legate de structurarea, negocierea și implementarea tranzacțiilor. Competențele sale includ, totodată, înființarea și reorganizarea de companii, elaborarea și negocierea contractelor și reprezentarea în fața autorităților competente.

Cabinetul de avocat GRUIA DUFAUT, cu sedii la Paris și București, oferă o gamă largă de servicii juridice specializate pentru companii, care includ consiliere și reprezentare juridică în materii precum dreptul societar, dreptul imobiliar, dreptul muncii, dreptul concurenței, dreptul proprietății intelectuale, dreptul fiscal și alte domenii conexe. Cabinetul este recunoscut pentru expertiza sa în domeniul consultantei și tranzacțiilor comerciale, oferind servicii juridice complete, de la asistență în negocieri și due diligence până la implementarea tranzacției și rezolvarea eventualelor litigii.

Din 2019, GRUIA DUFAUT este partener selectat de Business France Team Export, dispozitivul public francez de acompaniere a companiilor locale în activitatea lor de dezvoltare internațională, pentru a furniza servicii juridice specifice pentru firmele interesate de a pătrunde pe piața din România.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică