Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Demisie judecător din funcția de președinte de secție

22.03.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Marți, 21 martie 2017, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Sibiu a judecătoarei cu grad profesional de curte de apel Olariu Liliana-Maria, începând cu data de 22 martie 2017, ca urmare a demisiei.

:: Ordinea de zi soluționată, ora 11.30 (pct. 4.1)
:: Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 4859/2017 privind cererea formulată de jud. Olariu Liliana-Maria, preşedinte al Secţiei a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Sibiu, de eliberare din această funcţie de conducere, ca urmare a demisiei

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate