Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a câștigat finala națională a Telders Moot Court Competition


24 martie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Flux informații, SELECTED, Universitaria

Joi, 17 martie 2017, la Sibiu, s-a desfăşurat finala națională a Telders Moot Court Competition, prestigios concurs științific studenţesc organizat de Grotius Centre for International Legal Studies și Universitatea din Leiden, Olanda, potrivit unui comunicat al UVT.

La finala națională organizată de Facultatea de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu au participat trei echipe ale facultăților de drept din cadrul Universităţii din București, Universităţii „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și Universităţii de Vest din Timișoara.

Echipa Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, formată din Sena Birgean, Maria Jude, Alexandra Motica și Ioana Petruse, studente în anul II, a câștigat finala națională a competiției. Echipa câștigătoare a fost stabilită pe baza punctajelor obținute pentru memoriile scrise și pledoariile orale, calificându-se astfel în finala internațională care se va desfășura la Curtea Internațională de Justiție de la Haga, în Olanda, în perioada 17-20 mai 2017.

Echipa Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a fost pregătită de prof. univ. dr. Valentin Constantin, conf. univ. dr. Raluca Bercea, lect. univ. dr. Lucian Bojin și asist. univ. dr. Sorina Doroga.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică