Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Alina Gorghiu: Vom cere retrimiterea la comisie a Legii avocaţilor

16.05.2016 | JURIDICE.ro

Luni, 16 mai 2016, Alina Gorghiu a declarat că legea avocaţilor este o aberaţie şi că trebuie reîntoarsă la comisia de specialitate pentru a fi eliminate prevederile care favorizează imunitatea avocatului, potrivit romanialibera.ro.

Alina Gorghiu: „Evident că vom cere retrimiterea legii la comisie şi eliminarea acelor proceduri care favorizează imunitatea avocatului. (…) Este o aberaţie legea, trebuie reîntoarsă, trebuie eliminate acele prevederi. Evident că nu sunt de acord cu aşa ceva. Eu sunt avocat şi nu cred că, acoperindu-te cu prevederi legislative care înseamnă o scară în plus faţă de restul cetăţenilor, înseamnă că vei scăpa dacă va fi o problemă cu tine (…)

În ziua de astăzi, fiecare categorie profesională care are reprezentanţi în Parlament încearcă să îşi mai pună o virgulă, acolo, pentru privilegiu.”


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.