Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea / 24 martie – 28 iunie 2017. UPDATE: Candidații. Listă finală candidaţi. Testarea psihologică. Rezultatele testării psihologice. Susținerea proiectului. Rezultatele reexaminării psihologice. Susținerea proiectului. Rezultatele susținerii proiectului. Susținere probei scrise privind managementul. Repartizarea pe săli. Subiecte și barem. Soluționarea contestațiilor. Rezultatele. Clasificare procurori. Soluționarea contestațiilor. Clasificare judecători. Persoanele admise
06.07.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Miercuri, 5 iulie 2017,  Institutul Național al Magistraturii a publicat tabelele cu candidații admiși.

:: Judecători admiși
:: Procurori admiși

***

Marți, 27 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat tabelul de clasificare a judecătorilor.

:: Tabelul

***

Luni, 26 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat procesul-verbal de soluționare a contestațiilor depuse de către judecători, potrivit căruia contestațiile au fost respinse.

:: Procesul-verbal

***

Vineri, 23 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat tabelul de clasificare a procurorilor și un anunț potrivit căruia nu au fost depuse contestații la punctajul obținut de către aceștia.

:: Anunț
:: Tabelul

***

Miercuri, 21 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele probei scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

:: Rezultate judecători
:: Rezultate procurori

***

Marți, 20 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat procesele-verbale privind soluționarea contestațiilor.

:: Proces-verbal solutionare cont. barem – judecatori
:: Proces-verbal solutionare cont. barem – procurori

***

Duminică, 18 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat subiectele și baremele probei scrise privind  managementul, comunicarea și resursele umane, precum și modelul de contestație la barem.

:: Subiecte și barem judecători
:: Subiecte și barem procurori
:: Model contestatie la barem
:: Anunț contestații

***

Joi, 15 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat repartizarea pe săli a candidaților pentru susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

:: Repartizare judecători
:: Repartizare procurori

***

Miercuri, 14 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat un tabel cu rezultate susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere ale candidaților judecători și un anunț privind programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

:: Tabel judecători
:: Anunț

***

Luni, 12 iunie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat tabelele cu rezultatele probei constând în susținere proiectului pentru procurori.

:: Rezultate susținere proiect procurori

***

Joi, 24 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat tabelele cu rezultatele reexaminării psihologice.

:: Judecători
:: Procurori

***

Marți, 23 mi 2017, Institutul Național al magistraturii a publicat repartizarea pe săli în vederea susținerii proiectului.

:: Judecători
:: Procurori

***

Luni, 22 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele testării psihologice, precum și un anunț cu privire la reexaminare.

:: Rezultate judecători
:: Rezultate procurori
:: Anunț reexaminare

***

Joi, 11 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicităţii listele finale ale candidaţilor judecători şi procurori care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concurs.

Testarea psihologică va avea loc duminică, 14 mai 2017, începând cu ora 09.00, la Universitatea Nicolae Titulescu.

:: Listă finală judecători
:: Listă finală procurori
:: Anunţ testare

***

Vineri, 21 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicatăţii listele cu judecătorii și procurorii care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs/ examen.

:: Tabel judecători
:: Tabel procurori

***

Vineri, 24 martie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității un anunț cu privire la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 24 martie – 28 iunie 2017.

Sunt vacante 127 funcții de președinte și vicepreședinte la curți de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, precum și 138 de funcții de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror, prim procuror adjunct la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Judecătorii și procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, la INM, până la data de 14 aprilie 2017, inclusiv.

:: Funcțiile de conducere de președinte și vicepreședinte la curți de apel, tribunale şi judecătorii, scoase la concurs
:: Funcțiile de conducere de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct la parchetele de pe lângă curți de apel, tribunale şi judecătorii, scoase la concurs
:: Tematica și bibliografia de concurs sau examen
:: Calendarul detaliat al concursului sau examenului
:: Cererea tip de înscriere pentru candidații judecători
:: Cererea tip de înscriere pentru candidații procurori
:: Hotărârea Plenului CSM nr. 320/27.04. 2006

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate