Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul Sălaj. Participarea la Congresul Avocaților 2017
28.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 27 martie 2017, Baroul Sălaj a dat publicității un comunicat privind participarea la Congresul Avocaților.

La Congresul Avocaților 2017, Baroul Sălaj a fost reprezentat de av. Bogdan Ilea, Decanul Baroului, membru de drept al Consiliului UNBR și de av. Viorica Cobzas, de asemenea membru al Consiliului UNBR.

În discuțiile bilaterale, reprezentanții Baroului Sălaj au transmis conducerii UNBR îngrijorările și preocupările curente ale avocaților din Baroul Sălaj, mesaje primite cu receptivitate de conducerea UNBR.

În închiderea Congresului, av. dr, Gheorghe Florea, Președintele UNBR, a menționat public aportul adus de câțiva avocați și decani de barouri, printre care și av. Bogdan Ilea, în promovarea intereselor legitime ale profesiei în cursul anului 2016, în contextul dezbaterii proiectului de modificare a Legii avocaturii nr. 51/1995.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.