Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Sălaj. Participarea la Congresul Avocaților 2017

28.03.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Luni, 27 martie 2017, Baroul Sălaj a dat publicității un comunicat privind participarea la Congresul Avocaților.

La Congresul Avocaților 2017, Baroul Sălaj a fost reprezentat de av. Bogdan Ilea, Decanul Baroului, membru de drept al Consiliului UNBR și de av. Viorica Cobzas, de asemenea membru al Consiliului UNBR.

În discuțiile bilaterale, reprezentanții Baroului Sălaj au transmis conducerii UNBR îngrijorările și preocupările curente ale avocaților din Baroul Sălaj, mesaje primite cu receptivitate de conducerea UNBR.

În închiderea Congresului, av. dr, Gheorghe Florea, Președintele UNBR, a menționat public aportul adus de câțiva avocați și decani de barouri, printre care și av. Bogdan Ilea, în promovarea intereselor legitime ale profesiei în cursul anului 2016, în contextul dezbaterii proiectului de modificare a Legii avocaturii nr. 51/1995.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week