Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Sălaj. Participarea la Congresul Avocaților 2017


28 martie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 27 martie 2017, Baroul Sălaj a dat publicității un comunicat privind participarea la Congresul Avocaților.

La Congresul Avocaților 2017, Baroul Sălaj a fost reprezentat de av. Bogdan Ilea, Decanul Baroului, membru de drept al Consiliului UNBR și de av. Viorica Cobzas, de asemenea membru al Consiliului UNBR.

În discuțiile bilaterale, reprezentanții Baroului Sălaj au transmis conducerii UNBR îngrijorările și preocupările curente ale avocaților din Baroul Sălaj, mesaje primite cu receptivitate de conducerea UNBR.

În închiderea Congresului, av. dr, Gheorghe Florea, Președintele UNBR, a menționat public aportul adus de câțiva avocați și decani de barouri, printre care și av. Bogdan Ilea, în promovarea intereselor legitime ale profesiei în cursul anului 2016, în contextul dezbaterii proiectului de modificare a Legii avocaturii nr. 51/1995.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii