Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

ELSA București organizează JobFest, 28-30 martie 2017
28.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 27 martie 2017, ELSA București, prin departamentul STEP (Students Trainee Exchange Programme), a anunțat că organizează JobFest, în perioada 28-30 martie 2017.

JobFest are loc în fiecare an și a devenit un eveniment reprezentativ al asociației, în cadrul căruia vor fi prezentate oferte de angajare sau de efectuare a unui stagiu de practică, prin expunerea caselor de avocatură, a echipei fiecăreia dintre acestea, a departamentelor, dar și a mediului de lucru din cadrul acestora. Cunoscând criteriile de selecție impuse de fiecare firmă, în urma evenimentului, studenții pot aplica pentru cele față de care există compatibilitate.

Evenimentul se va desfășura în Sala Stoicescu a Facultății de Drept, Universitatea din București și se va bucura de prezența caselor de avocatură de top din România: Bulboacă și Asociații, bpv Grigorescu Ștefănică, CMS Cameron McKenna, Dentons, Kinstellar, ONV LAW, Pachiu și Asociații, Deloitte, Reff și Asociații, D&B David şi Baias, PricewaterhouseCoopers Romania, Biriș Goran, Țuca Zbârcea și Asociații.

Înscrierile la eveniment se fac prin mail la adresa: jobfest@bucuresti.elsa.ro.

Orarul evenimentului:PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.