Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

ELSA București organizează JobFest, 28-30 martie 2017
28.03.2017 | JURIDICE.ro

Luni, 27 martie 2017, ELSA București, prin departamentul STEP (Students Trainee Exchange Programme), a anunțat că organizează JobFest, în perioada 28-30 martie 2017.

JobFest are loc în fiecare an și a devenit un eveniment reprezentativ al asociației, în cadrul căruia vor fi prezentate oferte de angajare sau de efectuare a unui stagiu de practică, prin expunerea caselor de avocatură, a echipei fiecăreia dintre acestea, a departamentelor, dar și a mediului de lucru din cadrul acestora. Cunoscând criteriile de selecție impuse de fiecare firmă, în urma evenimentului, studenții pot aplica pentru cele față de care există compatibilitate.

Evenimentul se va desfășura în Sala Stoicescu a Facultății de Drept, Universitatea din București și se va bucura de prezența caselor de avocatură de top din România: Bulboacă și Asociații, bpv Grigorescu Ștefănică, CMS Cameron McKenna, Dentons, Kinstellar, ONV LAW, Pachiu și Asociații, Deloitte, Reff și Asociații, D&B David şi Baias, PricewaterhouseCoopers Romania, Biriș Goran, Țuca Zbârcea și Asociații.

Înscrierile la eveniment se fac prin mail la adresa: jobfest@bucuresti.elsa.ro.

Orarul evenimentului:


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.