Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM și INM. Selecție 4 experți specializați în domeniul contenciosului administrativ / achizițiilor publice. UPDATE: Relansare procedură. Rezultatele selecției


18 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 17 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele procedurii de selecție, potrivit unui comunicat al INM.

Astfel, în vederea participării la seminarii în calitate de expert a fost selectat Bogdan Cristea, judecător în cadrul Curții de Apel București.

***

Vineri, 21 aprilie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat relansarea procedurii de selecție, potrivit unui comunicat al CSM.

Termenul limită pentru înscriere este 12 mai 2017.

***

Miercuri, 29 martie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat lansarea procedurii pentru selecția a 4 experți specializați în domeniul contenciosului administrativ / achizițiilor publice în vederea participării acestora ca experți la seminariile organizate pe această temă în cadrul proiectului „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Procedura de selecție se adresează: judecătorilor, cadrelor didactice universitare și altor profesioniști cu experiență certificată în domeniul contenciosului administrativ / achizițiilor publice.

Seminariile vor avea un pronunțat caracter practic și se vor derula în cadrul Programului de formare continuă pe anul 2017 al INM la nivel centralizat, fiind programate să se desfășoare astfel:
– 22-23 iunie 2017, București
– 14-15 septembrie 2017, București
– 12-13 octombrie 2017, București
– 26-27 octombrie 2017, București
– 9-10 noiembrie 2017, București
– 23-24 noiembrie 2017, București.

Cei interesați pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini, până cel târziu la data de 14 aprilie 2017.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii