Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Ploiești. Programul „Școala Altfel”
30.03.2017 | JURIDICE.ro

Miercuri, 29 martie 2017, Curtea de Apel Ploiești a primit, în cadrul programului „Școala Altfel”, vizita claselor a VII-a și a VIII-a de la Colegiul Național “Jean Monnet” din Ploiești, potrivit unui comunicat semnat de judecător Cristina Georgescu, purtător de cuvânt.

În cadrul acestui program, elevi au vizitat sediul Curții de Apel Ploiești și au asistat la desfășurarea ședințelor de judecată, atât la Secția a II-a Civilă, de contencios administrativ și fiscal, cât și la Secția Penală.

Totodată, elevii și profesorii însoțitori au fost preluați de către judecător Cristina Georgescu, care  a organizat o sesiune de informare despre specificul activității instanței de judecată, circuitul unui dosar, precum și etapele procesuale până la soluționarea unei cauze.

Participanților le-au fost acordate diplome de participare și materiale de  prezentare a sistemul judiciar.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.