Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Ambasadorul Franței la București, în vizită la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
30.03.2017 | Irina RÎMARU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 28 martie 2017, François Saint-Paul, ambasador al Franței la București, a vizitat Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, potrivit unui comunicat al UAIC.

François Saint-Paul a fost însoţit de Christophe Gigaudaut, directorul Institutului Francez din România, Vincent Lorenzini, directorul Institutului Francez din Iaşi şi de Raluca Vârlan-Bondor, responsabil de proiecte culturale şi comunicare în cadrul Institutului Francez din Iaşi.

Discuțiile au vizat necesitatea înființării de programe de studii în limba franceză, care să asigure absolvenților competențe în acord cu cerințele firmelor franceze aflate pe piața românească. De asemenea, s-a discutat despre oportunitatea elaborării de proiecte universitare viabile pe care Ambasada Franței să le promoveze și să le susțină, capabile să ducă la dezvoltarea Regiunii Nord-Est.

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate