Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Campania „Avocații salvează vieți” – 18 aprilie și 2 mai 2017. UPDATE: Reluarea campaniei – 25 mai 2017
24.04.2017 | JURIDICE.ro

Vineri, 21 aprilie 2017, Baroul București a anunțat reluarea campaniei de donare de sânge „Avocații salvează vieți”.

Astfel, operațiunile de recoltare sânge sunt programate a se desfășura joi, 25 mai, începând cu ora 9.00, prin serviciile specializate ale Centrului de Transfuzie Sanguină București, în cadrul unui spațiu pus la dispoziție în Policlinica Avocaților de la sediul din str. Dr. Raureanu nr. 3, prin grija Filialei București-Ilfov a Casei de Asigurări a Avocaților.

***

Joi, 30 martie 2017, Baroul Bucuresti, în colaborare cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, a anunțat că lansează în rândul  membrilor săi, campania de donare de sânge „Avocații salvează vieți”.

Recoltarea se va efectua în zilele de 18 aprilie și 2 mai, prin serviciile specializate ale Centrului de Transfuzie Sanguină București, în cadrul unui spațiu pus la dispoziție în Policlinica Avocaților de la sediul din str. Dr. Raureanu nr. 3, prin grija Filialei București-Ilfov a Casei de Asigurări a Avocaților.

Pentru donarea de sânge, avocații sunt rugați să verifice în prealabil dacă întrunesc toate condițiile necesare donării, urmând a completa un chestionar înainte de recoltare. Toate informațiile despre donatori (nume, prenume, adresa, loc de muncă , telefon, adresa email , informații medicale) sunt confidențiale.

Avocații care întrunesc condițiile necesare și doresc să doneze sânge sunt invitați să își exprime intenția de a participa prin email la adresa secretariat@baroul-bucurești.ro, cu indicarea numelui și a datelor de contact, precum și a datei în care urmează să se prezinte. Avocații donatori vor avea asupra lor un act de identitate.

Conform celor agreate cu Crucea Roșie, tichetele valorice care se acordă în baza art. 11 din Hotărârea nr. 1364/2006 pentru aprobarea drepturilor și obligațiilor donatorilor de sânge, urmează a fi preluate prin proces-verbal de la avocații donatori și donate către Crucea Roșie, în baza unui contract de sponsorizare.

Donatorii beneficiază de rezultatele analizelor de laborator: grup sanguin ABO si Rh, HLG (hemoleucograma) glicemie, Atg HBs, Ag/Ac HCV, Ag-Ac HIV1+2, Ac HTLV I+II, Ac –anti Treponema pallidum (bacteria care produce sifilis), ALT (transaminaza-enzima hepatică).

Mai multe informații pot fi accesate pe crucearosie.ro și ctsbucuresti.ro.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.