Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Cluj. Lămurire și drept la replică ref. reîncarcerarea unui avocat

30.03.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Luni, 27 martie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lămurirea și dreptul la replică, semnate de judecător Mihăiță-Lucian Marin, purtător de cuvânt la Curtea de Apel Cluj, în urma apariţiei articolului „Judecătoarea Ancuța Pura l-a re-încarcerat pe avocatul Ioan Sava pe baza unui telefon primit de la grefiera acesteia”, publicat în Gazeta de Cluj luni, 20 martie 2017.

Instanţa care a dispus reîncarcerarea avocatului a fost Judecătoria Satu Mare, la data de 14 februarie 2017, iar nu Curtea de Apel Cluj, aşa cum se arată în articol. Pe numele avocatului nu a fost emis un nou mandat de executare a pedepsei, ci a fost comunicată (prin fax) copia mandatului de executare din data de 20 noiembrie 2015, emis pe numele avocatului, la solicitarea judecătorului delegat cu executarea de la Judecătoria Satu Mare.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week