Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Chișinău. Mesaj de condoleanțe
31.03.2017 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Avocații Baroului Chișinău îşi exprimă omagiul faţă de colegul său, Voitic Aurel, pe care soarta a decis sa îl ia dintre rândurile noastre, potrivit uam.md.

În aceste clipe grele suntem alături de familia Voitic, îndurerată de plecarea din viaţă a av. Aurel Voitiuc şi-i dorim cutezanţă.

Cu toţii vom păstra vie memoria acestuia, amintirea celui care a fost un coleg profesionist, persoană atentă şi receptivă, om de bună credinţă.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.