Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Cătălin Constantin Badiu, Cetățean de onoare al municipiului București


31 martie 2017 | Valeria BĂLĂNEL

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Vineri, 30 martie 2017, la inițiativa Gabriela Firea, Primarul General, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat în ședință proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Bucureștiului medicului Cătălin Constantin Badiu, potrivit unui comunicat al PMB.

Gabriela Firea: Vă propun să onorăm un medic de succes, care a atins apogeul carierei profesionale și care oferă un sprijin consistent lumii medicale din Romania, dar în special din București. Astfel de oameni nu sunt doar profesioniști remarcabili, ci și o sursă valoroasă de inspirație pentru medicii români și de aceea consider că prin acordarea acestui titlu recunoaștem excelența”.

Dr. Badiu este chirurg cardio-vascular, specializat în terapie intensivă în chirurgia cardiacă și, după 20 de ani în care a operat în Germania, a ales să se întoarcă la București, unde activează la Spitalul de Urgență și la Spitalul Monza, punând în slujba pacienților români toată experiența acumulată.

Valeria Bălănel

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică