Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Herman Berkovits, Cetățean de onoare al municipiului București


31 martie 2017 | Valeria BĂLĂNEL

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Miercuri, 29 martie 2017, la propunerea Gabrielei Firea, Primarul General, Consiliul General al Municipiului București a adoptat o hotărâre prin care medicului Herman Berkovits i se va acorda titlul de cetățean de onoare al Municipiului București, potrivit unui comunicat al PMB.

Gabriela Firea: „Activitatea intensă a medicului Herman Berkovits, medic specialist pediatru, în susținerea proiectelor de informare, asistență și sprijinire a pacienților, implicarea și devotamentul de care dă dovadă în meseria pe care a ales să o slujească – îl recomandă pentru acordarea acestei distincții. Recunoașterea internațională este însuși faptul că deține în mod oficial funcția de medic personal al primului-ministru israelian Benjamin Netanyahu”.

Herman Berkovits s-a născut la Târgu Lapus, în județul Maramureș, în anul 1947 și a urmat cursurile Institutului de Medicină din Cluj-Napoca. Este medic specialist pediatru, conduce propria clinica de medicină pediatrică și generală în Ierusalim.

Valeria Bălănel

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică