Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Participare la cel de-al 3-lea Forum Internațional al Avocaților


3 aprilie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 31 martie 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că, în perioada 30-31 martie, o delegație compusă din dr. Ioan Chelaru și dr. Ion Turculeanu – Vicepreședinți ai UNBR și dr. Dan Oancea – consilier UNBR, a participat la Berlin la cel de-al 3-lea Forum Internațional al Avocaților, organizat de Baroul Federal German, cu tema „Independența auto-reglementarii – o chestiune a avocaturii” (Independence of Self-Regulation – A Lawyers’ Issue).

Conferința și-a propus ca, împreună cu reprezentații sistemului judiciar și ai politicului, cu colegii avocați din Europa și din alte părți ale lumii, să supună dezbaterii participanților:
– modul în care profesia de avocat trebuie să reacționeze și care ar putea fi căile de întărire și dezvoltare în viitor a profesiei;
– care sunt avantajele și dezavantajele modelelor existente de organizare a corpului profesional al avocaților;
dacă există un model ideal de organizare a profesiei de avocat și, în caz afirmativ, care ar trebui să fie bazele și standardele minimale ale acestuia;
– ce rol pot îndeplini societatea, politicul, clienții și avocații înșiși în dezvoltarea de structuri moderne de auto-reglementare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii