Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Participare la cel de-al 3-lea Forum Internațional al Avocaților
03.04.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 31 martie 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că, în perioada 30-31 martie, o delegație compusă din dr. Ioan Chelaru și dr. Ion Turculeanu – Vicepreședinți ai UNBR și dr. Dan Oancea – consilier UNBR, a participat la Berlin la cel de-al 3-lea Forum Internațional al Avocaților, organizat de Baroul Federal German, cu tema „Independența auto-reglementarii – o chestiune a avocaturii” (Independence of Self-Regulation – A Lawyers’ Issue).

Conferința și-a propus ca, împreună cu reprezentații sistemului judiciar și ai politicului, cu colegii avocați din Europa și din alte părți ale lumii, să supună dezbaterii participanților:
– modul în care profesia de avocat trebuie să reacționeze și care ar putea fi căile de întărire și dezvoltare în viitor a profesiei;
– care sunt avantajele și dezavantajele modelelor existente de organizare a corpului profesional al avocaților;
dacă există un model ideal de organizare a profesiei de avocat și, în caz afirmativ, care ar trebui să fie bazele și standardele minimale ale acestuia;
– ce rol pot îndeplini societatea, politicul, clienții și avocații înșiși în dezvoltarea de structuri moderne de auto-reglementare.

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO