Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Marieta Avram – Cabinet de Avocat: un nou capitol al excelenței


3 aprilie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Prof. univ. dr. Marieta Avram este avocat în Baroul București din iunie 1991, având totodată o bogată experiență în exercitarea unor funcții juridice de conducere în sectorul public și cel privat.

Cabinetul de Avocat Marieta Avram a fost înființat în anul 2008, după plecarea d-nei Marieta Avram din BRD-GSG, în care a ocupat 4 ani funcția de director juridic (head of legal).

Începând cu data de 1 aprilie 2008, în baza unei convenții de conlucrare între Cabinetul de Avocat Avram Marieta și SCA STOICA & Asociații, timp de 9 ani, d-na Marieta Avram a fost „of counsel-senior partener” pentru SCA STOICA & Asociații, promovând, sub sub sigla și alături de partenerii fondatori ai SCA Stoica & Asociații,  excelența în avocatură.

La data de 1 aprilie 2017 a încetat conlucrarea între Cabinetul de Avocat Marieta Avram și SCA STOICA & Asociații. În acest context, cu eleganța binecunoscută, dl. Prof. Valeriu Stoica a oferit avocaților colaboratori libertatea de a opta între proiectul tradițional al SCA STOICA & Asociații și proiectul d-nei Marieta Avram.

Prin urmare, Cabinetul de Avocat Marieta Avram are în prezent un nucleu format din 7 avocați definitivi dedicați profesiei. Alin-Ioan Axente, Adina Popescu, Tiberiu Rădulescu, Mugurel Tătaru,  Bogdan Vasile și Mihail Vladimir Poenaru sunt, de la 1 aprilie 2017, avocați colaboratori ai Cabinetului de Avocat Marieta Avram, urmând să se alăture echipei și Andra Trandafir (Ilie), binecunoscută și ca lector dr. la Facultatea de Drept a Universității din București. 

Echipa s-a constituit organic în această lungă perioadă de colaborare și este caracterizată prin profesionalism, dinamism și eficiență în gestionarea celor mai diverse și complexe cauze, acoperind domenii de practică variate, cu predilecție dreptul civil clasic (inclusiv dreptul familiei și drept imobiliar), dreptul bancar și protecția consumatorilor, restructurare și recuperare creanțe, insolvență și executări silite, dar și  dreptul public și dreptul penal.  

D-na avocat Marieta Avram și echipa care a urmat proiectul de promovare a excelenței obiective în avocatură, dezvoltat cu minuțiozitate și în ultimii 9 ani, vor continua activitatea pe stabilimentul principiilor clasice ale avocaturii și al creșterii organice, menținând standardele calitative ale serviciilor juridice în raport cu nevoile clienților în continuă dinamică.

„Calea, adevărul și viața” („Via, veritas et vita”) exprimă sintetic valorile și crezul nostru.

„Via” este calea. Identificăm cea mai bună și eficientă cale de urmat pentru rezolvarea unei situații juridice oricât de complexă. Elaborăm strategia și tactica în funcție de interesele și prioritățile clienților, stimulăm creativitatea și ingeniozitatea, având convingerea că nu există probleme fără soluții, ci doar soluții care așteaptă să fie descoperite.

„Veritas” este virtutea adevărului, care constituie fundamentul actului de justiție. Adevărul legii și adevărul factual compun adevărul judiciar, pe care îl susținem în interesul clienților.

„Vita” este viața. La rădăcina vieții sunt numeroase conflicte de drepturi și de interese, pentru că aspirațiile și valorile pe care oamenii și societățile le împărtășesc în timp sunt, în mod natural, diferite. Conflictul rezolvat în spiritul dreptății și al păcii redă o nouă viață.

Cu același devotament și entuziasm care le-au adus prestigiu, avocații și întreaga echipă mulțumesc clienților pentru încrederea acordată.

Marieta Avram – Cabinet de Avocat

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii