Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Marieta Avram – Cabinet de Avocat: un nou capitol al excelenței
03.04.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Prof. univ. dr. Marieta Avram este avocat în Baroul București din iunie 1991, având totodată o bogată experiență în exercitarea unor funcții juridice de conducere în sectorul public și cel privat.

Cabinetul de Avocat Marieta Avram a fost înființat în anul 2008, după plecarea d-nei Marieta Avram din BRD-GSG, în care a ocupat 4 ani funcția de director juridic (head of legal).

Începând cu data de 1 aprilie 2008, în baza unei convenții de conlucrare între Cabinetul de Avocat Avram Marieta și SCA STOICA & Asociații, timp de 9 ani, d-na Marieta Avram a fost „of counsel-senior partener” pentru SCA STOICA & Asociații, promovând, sub sub sigla și alături de partenerii fondatori ai SCA Stoica & Asociații,  excelența în avocatură.

La data de 1 aprilie 2017 a încetat conlucrarea între Cabinetul de Avocat Marieta Avram și SCA STOICA & Asociații. În acest context, cu eleganța binecunoscută, dl. Prof. Valeriu Stoica a oferit avocaților colaboratori libertatea de a opta între proiectul tradițional al SCA STOICA & Asociații și proiectul d-nei Marieta Avram.

Prin urmare, Cabinetul de Avocat Marieta Avram are în prezent un nucleu format din 7 avocați definitivi dedicați profesiei. Alin-Ioan Axente, Adina Popescu, Tiberiu Rădulescu, Mugurel Tătaru,  Bogdan Vasile și Mihail Vladimir Poenaru sunt, de la 1 aprilie 2017, avocați colaboratori ai Cabinetului de Avocat Marieta Avram, urmând să se alăture echipei și Andra Trandafir (Ilie), binecunoscută și ca lector dr. la Facultatea de Drept a Universității din București. 

Echipa s-a constituit organic în această lungă perioadă de colaborare și este caracterizată prin profesionalism, dinamism și eficiență în gestionarea celor mai diverse și complexe cauze, acoperind domenii de practică variate, cu predilecție dreptul civil clasic (inclusiv dreptul familiei și drept imobiliar), dreptul bancar și protecția consumatorilor, restructurare și recuperare creanțe, insolvență și executări silite, dar și  dreptul public și dreptul penal.  

D-na avocat Marieta Avram și echipa care a urmat proiectul de promovare a excelenței obiective în avocatură, dezvoltat cu minuțiozitate și în ultimii 9 ani, vor continua activitatea pe stabilimentul principiilor clasice ale avocaturii și al creșterii organice, menținând standardele calitative ale serviciilor juridice în raport cu nevoile clienților în continuă dinamică.

„Calea, adevărul și viața” („Via, veritas et vita”) exprimă sintetic valorile și crezul nostru.

„Via” este calea. Identificăm cea mai bună și eficientă cale de urmat pentru rezolvarea unei situații juridice oricât de complexă. Elaborăm strategia și tactica în funcție de interesele și prioritățile clienților, stimulăm creativitatea și ingeniozitatea, având convingerea că nu există probleme fără soluții, ci doar soluții care așteaptă să fie descoperite.

„Veritas” este virtutea adevărului, care constituie fundamentul actului de justiție. Adevărul legii și adevărul factual compun adevărul judiciar, pe care îl susținem în interesul clienților.

„Vita” este viața. La rădăcina vieții sunt numeroase conflicte de drepturi și de interese, pentru că aspirațiile și valorile pe care oamenii și societățile le împărtășesc în timp sunt, în mod natural, diferite. Conflictul rezolvat în spiritul dreptății și al păcii redă o nouă viață.

Cu același devotament și entuziasm care le-au adus prestigiu, avocații și întreaga echipă mulțumesc clienților pentru încrederea acordată.

Marieta Avram – Cabinet de Avocat

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti