Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Flux informații SELECTED

Marieta Avram – Cabinet de Avocat: un nou capitol al excelenței

3 aprilie 2017 | JURIDICE.ro

Prof. univ. dr. Marieta Avram este avocat în Baroul București din iunie 1991, având totodată o bogată experiență în exercitarea unor funcții juridice de conducere în sectorul public și cel privat.

Cabinetul de Avocat Marieta Avram a fost înființat în anul 2008, după plecarea d-nei Marieta Avram din BRD-GSG, în care a ocupat 4 ani funcția de director juridic (head of legal).

Începând cu data de 1 aprilie 2008, în baza unei convenții de conlucrare între Cabinetul de Avocat Avram Marieta și SCA STOICA & Asociații, timp de 9 ani, d-na Marieta Avram a fost „of counsel-senior partener” pentru SCA STOICA & Asociații, promovând, sub sub sigla și alături de partenerii fondatori ai SCA Stoica & Asociații,  excelența în avocatură.

La data de 1 aprilie 2017 a încetat conlucrarea între Cabinetul de Avocat Marieta Avram și SCA STOICA & Asociații. În acest context, cu eleganța binecunoscută, dl. Prof. Valeriu Stoica a oferit avocaților colaboratori libertatea de a opta între proiectul tradițional al SCA STOICA & Asociații și proiectul d-nei Marieta Avram.

Prin urmare, Cabinetul de Avocat Marieta Avram are în prezent un nucleu format din 7 avocați definitivi dedicați profesiei. Alin-Ioan Axente, Adina Popescu, Tiberiu Rădulescu, Mugurel Tătaru,  Bogdan Vasile și Mihail Vladimir Poenaru sunt, de la 1 aprilie 2017, avocați colaboratori ai Cabinetului de Avocat Marieta Avram, urmând să se alăture echipei și Andra Trandafir (Ilie), binecunoscută și ca lector dr. la Facultatea de Drept a Universității din București. 

Echipa s-a constituit organic în această lungă perioadă de colaborare și este caracterizată prin profesionalism, dinamism și eficiență în gestionarea celor mai diverse și complexe cauze, acoperind domenii de practică variate, cu predilecție dreptul civil clasic (inclusiv dreptul familiei și drept imobiliar), dreptul bancar și protecția consumatorilor, restructurare și recuperare creanțe, insolvență și executări silite, dar și  dreptul public și dreptul penal.  

D-na avocat Marieta Avram și echipa care a urmat proiectul de promovare a excelenței obiective în avocatură, dezvoltat cu minuțiozitate și în ultimii 9 ani, vor continua activitatea pe stabilimentul principiilor clasice ale avocaturii și al creșterii organice, menținând standardele calitative ale serviciilor juridice în raport cu nevoile clienților în continuă dinamică.

„Calea, adevărul și viața” („Via, veritas et vita”) exprimă sintetic valorile și crezul nostru.

„Via” este calea. Identificăm cea mai bună și eficientă cale de urmat pentru rezolvarea unei situații juridice oricât de complexă. Elaborăm strategia și tactica în funcție de interesele și prioritățile clienților, stimulăm creativitatea și ingeniozitatea, având convingerea că nu există probleme fără soluții, ci doar soluții care așteaptă să fie descoperite.

„Veritas” este virtutea adevărului, care constituie fundamentul actului de justiție. Adevărul legii și adevărul factual compun adevărul judiciar, pe care îl susținem în interesul clienților.

„Vita” este viața. La rădăcina vieții sunt numeroase conflicte de drepturi și de interese, pentru că aspirațiile și valorile pe care oamenii și societățile le împărtășesc în timp sunt, în mod natural, diferite. Conflictul rezolvat în spiritul dreptății și al păcii redă o nouă viață.

Cu același devotament și entuziasm care le-au adus prestigiu, avocații și întreaga echipă mulțumesc clienților pentru încrederea acordată.

Marieta Avram – Cabinet de Avocat

Citeşte mai mult despre , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership