Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Flux informații, SELECTED

SUCIU POPA, reinclusă în anuarul Global Arbitration Review GAR 100

3 aprilie 2017 | JURIDICE.ro

Global Arbitration Review a lansat a 10-a editie a ghidului GAR 100 si a inclus SUCIU POPA in clasamentul global al celor mai bune firme de avocatura in arbitraj.

Global Arbitration Review a notat portofoliul semnificativ de cazuri gestionate de echipa de arbitraj international a SUCIU POPA inca din primul an de la infiintare, precum si obtinerea de rezultate impresionante in cadrul mai multor proceduri complexe.

Luminiţa Popa

Luminiţa Popa, Managing Partner: „Suntem foarte bucurosi pentru recunoasterea de catre GAR a realizarilor noastre in domeniul arbitrajului international, recunoastere cu atat mai importanta pentru noi cu cat a venit chiar din primul an de activitate al firmei. Includerea in acest prestigios clasament este meritul unei echipe talentate si dedicate. De asemenea, reflecta numarul insemnat de dosare gestionate de noi in prezent, dar si complexitatea si succesul cazurilor incredintate. Sunt recunoscatoare intregii echipe SUCIU POPA si onorata de increderea acordata de clientii nostri.”

Firmele de avocatura din Romania incluse in editia 2017 a GAR 100 sunt, in ordine alfabetica, LEAUA & ASOCIAŢII, SUCIU POPA si ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS.

Infiintata in februarie 2016, SUCIU POPA a fost deja recunoscuta drept leading firm in clasamentele Chambers & Partners, Legal 500 EMEA, IFLR 1000, iar Luminita Popa a fost inclusa in clasamentul Who’s Who Legal: Arbitration – Future Leaders 2017.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică