Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

ANAF. Societate comercială cu obligații fiscale de peste 12 milioane RON


4 aprilie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 3 aprilie 2017, Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat că inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală au efectuat verificări la o societate comercială, având ca obiect de activitate „fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții”, potrivit unui comunicat al ANAF.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că aceasta a efectuat o serie de tranzacții aferente unor operațiuni fictive, pentru a putea deduce taxa pe valoarea adăugată și alte cheltuieli la calculul profitului impozabil.

Acțiunea a fost efectuată în sprijinul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, fiind estimate de către inspectorii antifraudă obligații fiscale datorate bugetului de stat de către societatea verificată în sumă de 12.434.954 lei, din care 9.663.575 lei reprezentând taxa pe valoare adăugată ce a fost dedusă în mod nelegal și cheltuieli cărora le corespunde un impozit pe profit aferent în sumă de 2.771.379 lei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii