Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna. Participare la proiectul „Learning By Doing”
04.04.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 4 aprilie 2017, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a anunțat că, în perioada 27-31 martie 2017, o echipă de 10 profesori şi specialişti ai Școlii a participat la cea de-a cincea activitate din cadrul proiectului „Learning By Doing”, intitulată „Activităţi de învăţare pe termen scurt”, ce s-a desfăşurat la Centrul de Formare al Administrației Penitenciare din Kalisz, Polonia.

Proiectul „Learning By Doing” se desfăşoară ca urmare a obţinerii de către Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a unei linii de finanţare din fonduri europene nerambursabile în cadrul programului ERASMUS +.

La întâlnirea de studiu au participat şi specialiştii reprezentanţi ai instituţiilor partenere în proiect din Italia, Franţa, Turcia, Polonia şi Republica Moldova.

Întâlnirile transnaţionale ale proiectului constau în şedințe comune ce constituie pentru cei implicați un prilej de a câştiga experienţă în organizarea şi desfăşurarea procesului de instruire, precum și de a utiliza cele mai eficiente metode de abordare a unor teme ce se regăsesc în curriculum-ul comun al celor șase țări.

Organizarea acestei întâlniri comune a avut ca obiective schimbul de idei şi bune practici în domeniul pregătirii personalului de penitenciare, participarea la activităţi didactice demonstrative organizate de către instituţia gazdă şi completarea celor două ghiduri, respectiv „Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei profesionale” şi „Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei şi salvării în cazuri de urgenţă”.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti