JURIDICE SELECTED
Print Friendly, PDF & Email

Ana-Maria Plăcintescu, coordonatorul departamentului de dreptul muncii al MUȘAT & ASOCIAȚII, a plecat din renumita casă de avocatură la începutul acestei luni

04.04.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

După 21 de ani de activitate în cadrul MUȘAT & ASOCIAȚII, din care 12 ani în poziția de partener și coordonator al departamentului de dreptul muncii, Ana-Maria Plăcintescu a părăsit firma.

Având o vastă experiență în dreptul muncii, Ana-Maria Plăcintescu a coordonat proiecte de anvergură și a asistat jucători locali și internaționali în probleme complexe de dreptul muncii, cum ar fi: negocierea contractelor colective de muncă, transferuri de întreprindere, concedieri și încetări amiabile ale contractului de muncă, implementarea planurilor de restructurare și a planurilor de retragere voluntară, detașări și relocări, proceduri disciplinare și proceduri de necorespundere profesională, discriminarea la locul de muncă, protecția datelor cu caracter personal și dreptul salariaților la viață privată. A fost implicată în numeroase litigii de dreptul muncii, asistând un portofoliu larg de clienți în dispute privind concedierea, bonusuri și alte drepturi salariale, măsuri disciplinare și discriminarea salariaților.

Pe lângă specializarea în dreptul muncii, Ana-Maria Plăcintescu are experiență în corporate și comercial, real estate, restructurări și insolvențe.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week