Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

STOICA & Asociaţii îşi consolidează echipa prin noi promovări
06.04.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Ca urmare a remarcabilelor rezultate profesionale, Dragoş Bogdan a fost promovat în poziția de Senior Partner, iar Veronica Dobozi în cea de Partner al SCA STOICA & Asociaţii. În urma acestor promovări, echipa STOICA & Asociaţii are acum 8 parteneri.

Valeriu Stoica, Founding Partner STOICA & Asociaţii: „Dragoș și Vera sunt profesioniști ai dreptului care se bucură de aprecierea atât a colegilor, cât și a clienților. Au dovedit excelență profesională, echilibru și responsabilitate în anii de colaborare cu STOICA & Asociaţii, ceea ce arată că sunt pregătiți pentru promovarea profesională.

Dragoş Bogdan s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2012, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova şi Institutul Naţional al Magistraturii, fiind membru al Baroului Bucureşti din anul 2007. Dragoş a acordat asistență juridică și a reprezentat clienţi români şi străini în numeroase litigii privind proprietatea intelectuală (mărci, brevete de invenţie, desene şi modele industriale, concurenţă neloială sau drepturi de autor), dreptul concurenței, în litigii de drept administrativ, fiscal (în special în industria farmaceutică) şi în procedurile instituite de Convenţia Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). Dragoş este constant nominalizat în ghidurile internaţionale specializate în dreptul proprietăţii intelectuale: WTR 1000, IAM 1000, fiind cotat ca IP Star în publicaţia Managing Intellectual Property, în categoria Brevete şi Drepturi de autor & Mărci.

Vera Dobozi s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2008, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Institutul Naţional al Magistraturii şi Asser College Europe, TMC Asser Institute, Haga, Olanda. Este membru al Baroului Bucureşti din anul 2008. Ca avocat pledant, Veronica a participat la reprezentarea clienţilor în litigii de drept penal și drept contravențional, litigii de dreptul familiei, în procedurile legate de cazurile de răpiri internaționale de copii și în litigii de drept civil şi comercial.

De asemenea, ca urmare a bunelor rezultate profesionale, Tudor Colţan a fost promovat în poziţia de Associate.

Tudor Colţan s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2014, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, deţine un Masterat în Drept privat aprofundat – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, fiind membru al Baroului Bucureşti din anul 2014. Tudor face parte din echipa de drept penal a STOICA & Asociaţii, participând la asistarea clienţilor români şi străini în litigii de drept penal şi de penal – comercial.

STOICA & Asociații are unul dintre cele mai puternice departamente de litigii din România, cu un portofoliu complet de soluționare a disputelor și o echipă de elită formată din litigatoriși

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti