Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare – 5 aprilie 2017
06.04.2017 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Miercuri, 5 aprilie 2017, Klaus Iohannis, Preşedintele României, a semnat decretele de decorare a Centrului P.E.N. Club România şi a profesorului Eli Androne-Petru, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia avută la promovarea literaturii române în lume, pentru implicarea în viața culturală și civică a societății românești, fiind un reper în  protejarea  dreptului  fundamental la libertatea de exprimare, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria A – „Literatura”, Centrului  P.E.N. Club România.

Totodată, în semn de apreciere deosebită pentru meritele remarcabile avute în calitate de dirijor al Corului de copii „Vlăstarele Orăștiei”, contribuind astfel la afirmarea internațională a muzicii sacre și laice, românești și universale, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria F „Promovarea Culturii”, lui Eli Androne-Petru, profesor la Școala Generală „Dr. Aurel Vlad” din Orăștie (județul Hunedoara).


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.